Welkom op de website van Clup... Boskoop!
Welkom op de site van Clup Boskoop!

Clup... leiding

Clup... kan niet goed draaien zonder goede organisatie, alles moet namelijk goed georganiseerd worden.
Daarom is het belangrijk dat er genoeg mensen zijn om de tieners goed te ondersteunen en te helpen ontwikkelen.

Op dit moment zijn we nog op zoek naar nieuwe Clup... leiders,


Van links naar rechts: Roan Kooistra, Dephnie van Eck, Annelies Blijenburg, Vincent de Kooter en Rick Zintel


Roan Kooistra
Hoi mijn naam is Roan Kooistra en ben 27 jaar en sinds 2013 woon ik in Boskoop. Zelf ben ik opgegroeid in het oosten van het land in het mooie Zutphen.
Ik woon sinds een aantal jaren al samen met mijn vriendin Dephnie van Eck (ook Clup...leider) met wie is sinds Augustus een huis heb gekocht.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de ICT bij Brunel, waar ik gedetacheerd ben bij Luchtverkeersleiding Nederland en heb overdag dus een mooi uitzicht over Schiphol.
Sinds een aantal jaren geef in nu ook leiding aan alle Clup...leden met heel veel plezier! Ik vind het ontzettend gaaf en leuk om te merken hoe de jeugd zich ontwikkeld in 4 jaar tijd. Je ziet ze per jaar groeien is zelfvertrouwen en daar wil ik graag een steentje aan bijdragen. Ik hoop dat we ze iets kunnen meegeven voor in de toekomst en dat ze zich blijven ontwikkelen in de relatie met God.

Dephnie van Eck
Hoi allemaal! Graag stel ik mij ook even aan jullie voor. Ik ben Dephnie van Eck, 27 jaar, woon al mijn hele leven in Boskoop en nu samen met mijn vriend Roan Kooistra in een mooi koophuis. In mijn dagelijks leven werk ik op het medisch microbiologisch laboratorium van het Alrijne ziekenhuis in Leiden. Ik heb het zelf altijd als ontzettend leuk ervaren om met leeftijdsgenoten eerst naar de Kinderkerk, toen naar Jongleven(voormalig Clup…) en vervolgens naar SIGN te gaan. Naast de gezellige activiteiten met elkaar, heb ik in die tijd veel geleerd en heeft het me geholpen om te groeien in mijn geloofsleven. Ik hoop daarom dat de jeugd van nu dit ook zo mag ervaren en een fijne tijd zal hebben op Clup… Daar draag ik als leiding dan ook graag mijn steentje aan bij!

Vincent de Kooter
Hallo, mijn naam is Vincent de Kooter. Als rasechte Boskoper mag ik één van jullie Clup... leiding zijn. In mijn jonge jaren ben ik naar Jong leven ( voorganger Clup...) en
Jovac ( voorganger Sign) gegaan. Ook kamp hoorde daarbij, zowel  deelnemer als wel leiding. Ik ben getrouwd met Erika en heb 2 kinderen, Gijs & Anna.
Met mijn eigen handels- /exportbedrijf (in bomen en planten) verdien ik  mijn boterham. Toer er, begin 2016, op de beamer in de kerk, om Clup... leiding werd  gevraagd, heb ik mij aangemeld. En daar heb ik geen spijt van. Ik vind het, als vanouds, ontzettend leuk om, met jullie, Clup... te geven. De onderwerpen, welke we, met een bijbelse invulling, jullie
presenteren, met daarbij jullie enthousiasme en gezelligheid, zorgen er voor dat het elke keer weer een feestje is.

Rick Zintel
Hoi!!! Ik ben Rick Zintel, 33 jaar en ben voorzitter van Clup... Ik ben gelukkig getrouwd met Gabrielle en samen hebben we een prachtige zoon genaamd Jesse. In het dagelijks leven werk in bij BAM Bouw en Techniek als werkvoorbereider.