Welkom op de website van Clup... Boskoop!
Welkom op de site van Clup Boskoop!

 Clup... pop-up dinnershow!

Op 10 juni zal Clup... haar deuren openen van een heuse pop-up dinnershow. Het wordt een avond vol gezelligheid, entertainment en natuurlijk lekker eten. Elk lid helpt mee en heeft een eigen taak en rol gekregen om het tot een succes te maken.

Hieronder vind je meer informatie over onze actie:

Wat wordt er georganiseerd?
Voor onze gasten organiseren we een gezellige dinnershow. Dit betekent dat je tussen de gerechten door wordt vermaakt d.m.v. onder andere muziek en een loterij/bingo, zodat je je niet hoeft te vervelen tijdens het wachten. Als gast wordt je volledig in de watten gelegd en we zullen er dan ook voor proberen te zorgen dat je niets tekort komt. Samen hebben we een heerlijk 3-gangen menu samengesteld die we een week van tevoren zullen bekendmaken.

Het doel?
In de zomer van 2017 zullen vier meiden van SIGN met World Servants naar Zambia afreizen om hier lerarenwoningen en latrines te bouwen. Onwijs gaaf! Clup... wil hier graag ook een bijdrage aan leveren door geld in te zamelen voor het werk dat ze daar gaan doen! De gehele opbrengst van onze actie is dan ook bestemd voor dit project en doordat we een aantal sponsoren bereid hebben gevonden onze actie te steunen, kunnen we de onkosten beperkt houden. Voor meer informatie over World Servants en het project in Zambia, klik hier.

Wanneer is het?
Op zaterdag 10 juni.

Wat zijn de (opening)tijden?
We zullen vanaf 18:00 uur onze deuren openen, de gerechten zullen allemaal tegelijk worden uitgeserveerd. Rond 18:30 zullen we beginnen aan het voorgerecht.

Wat is het menu?
Dat kunt u zien onderaan de pagina

Houden jullie rekening met vegetariërs?
Ja! We hebben alternatieven bedacht hiervoor, ook voor mensen met een allergie zullen we rekening houden. (LET OP: bij het reserveren kan je dit aangeven, vergeten dit op te geven? Dan kunnen we helaas niet garanderen dat we hiermee rekening houden).

Hoe kan ik reserveren?
Reserveren kan op 2 manieren, via deze website of telefonisch.

Reserveer direct via deze link.
Telefonisch gaat via Roan Kooistra (telefoonnummer bekend gemaakt op de uitgedeelde flyers)

Tot wanneer kan ik reserveren?
Je kunt uitsluitend 1 week van tevoren reserveren.

Kan ik annuleren?
Ja dat kan! Stuur ons een mail naar info@clupboskoop.nl of bel het reserveringsnummer.

We hebben een maximaal aantal plaatsen beschikbaar, daarna is het niet meer mogelijk te reserveren. Wel kunnen we je eventueel op een wachtlijst zetten, je wordt dan geïnformeerd als er plaats beschikbaar komt.